Bemutatkozás

Nógrádsáp a Cserhát és a Gödöllői-dombság találkozásánál, a Sápi patak gyönyörű völgyében található. Budapest felől az M2 autóúton lehet megközelíteni, a rádi kihajtón kell lekanyarodni, majd Rád-Penc-Keszeg-Nézsa-Nógrádsáp útvonalat követve jutunk a faluba.

Miért Tatárka? Közvetlenül a kert mögött magasodik a Tatárka-domb, ami gyönyörű hátteret fest a ház mögé minden évszakban, így ez a domb lett a névadó.

Parasztház hangulata kényelemmel ötvözve

A felújítás során igyekeztünk megtartani a parasztház báját, de belecsempésztük a városi létben megszokott kényelemet. Igazi búvóhelyet alakítottunk ki családi elvonulásokra, ha csendesedésre vágyunk, itt megtaláljuk. Baráti összejövetelekre is alkalmas. Vendégházunk teljesen felszerelt konyhával és fürdőszobával várja a pihenni vágyókat. Mindkét hálószobában 1-1 franciaágy és 1-1 kinyitható kanapé van, így 4+2 személy fér el kényelmesen, de a kertben sátor felállítására is van lehetőség.

Nézzünk szét a kertben

Óriási kertünket bokrok, sövény és virágok ölelik körbe, hogy csak magunk lehessünk és háborítatlan legyen a nyaralás. A kertben szalonnasütő-bográcsozó és kemence használható, fedett teraszon 8 fő kényelmesen étkezhet egy nagy asztalnál. Dinnye vagy italok ideális hőmérsékletre hűtésére domb alatti pincénk is igénybevehető. A kertben egy hatszemélyes közkedvelt dézsafürdő is helyet kapott.

Rossz idő esetén egy nagyobb helyiség nyújt közösségi teret pingpong asztallal, társasokkal, kanapéval.

Opcionális

Amennyiben igény van rá szívesen készítünk érkezésre vendégváró finomságokat a kemencében, pl: sült hús, zöldségekkel, vagy a bográcsban főtt étellel várjuk vendégeinket. Természetesen előzetes egyeztetést követően.